top of page

COLLABS

Muzikale samenwerkingen en projecten

unnamed.jpg

SARA ZAMBONI

Componist & Pianist

De Dutch-based Italiaanse componiste Sara Zamboni werd door ons benaderd om een stuk de componeren. Hierbij werden geen limieten of grenzen opgelegd. De enige voorwaarde die wij hadden was een verklanking van de zoektocht naar de ultieme klankencombinatie van de beide instrumenten. Hiervoor liet ze zich inspireren door een fragment uit 'Les Indes Galantes' van J.P. Rameau. In het stuk worden deze fragmenten op een meesterlijke wijze afgewisseld met fragmenten waarin de nuances van beide instrumenten in alle volledigheid tot uiting worden gebracht. Benieuwd naar het resultaat? De première vond plaats op 30 september 2018 in de Nieuwe Kerk, Den Haag.

ELLEN JANSSENS

Recording Engineer

In mei vorig jaar namen wij onder de deskundige leiding van Ellen Janssens het stuk 'Three Opposite Pieces' van Martijn Padding op. Daarvoor werkten we uitgebreid samen met Martijn zelf met als doel het stuk optimaal te doen klinken. Deze opname werd in maart 2020 gereleased op iTunes, Spotify, etc. 

36635941_10213714559991511_8740530619437

Bruno Gatinet

Zanger & (Stem)acteur

Deze Franse zanger & polyglot is op zijn minst gezegd een artistieke duizendpoot. Door zijn internationale levenswandel is Bruno reeds heel wat samenwerkingen aangegaan met verscheidene acteurs, musici, voice-actors, componisten, fotografen, ...  In 2014 hadden wij het geluk om deze wandelende inspiratiebron te mogen ontmoeten, waarna vele concerten volgden. Door onze gemeenschappelijke liefde voor reizen, lekker eten en lachen, houden wij er ook op extra-muzikaal gebied een hechte band op na. 

bottom of page